четвер, 23 липня 2020 12:44

Кохановський хоче зробити "Дніпро" найбільшим кіберспортивним готелем світу

Кохановський хоче зробити "Дніпро" найбільшим кіберспортивним готелем світу

Переможцями в аукціоні за готель "Дніпро" стали не російські олігархи, а українські айтішники, які хочуть перетворити його в унікальний кіберспортивний готель.

Таку заяву зробив IT-підприємець і професійний кіберспортсмен Олександр Кохановський на своїй сторінці у Facebook.

Новий співвласник готелю "Дніпро" разом з однодумцями ще кілька років тому задумував великий інфраструктурний кіберспортивний проєкт. За його словами, це повинна була бути ціла екосистема із сучасною багатофункціональною кіберспортивною ареною для всеукраїнських і міжнародних турнірів, що об'єднує ключових гравців кіберспортивного ринку.

Кохановський заявив, що "Дніпро" - це перша частина майбутнього масштабного проєкту, і, крім атрибутів топового готелю (ресторани, SPA і фітнес-центри), у "Дніпра" будуть і унікальні кіберспортивні елементи: тренувальні зони, кіберспортивна сцена, спеціальні номери для професійних гравців, а також кращий у світі players 'lounge.

Окремо IT-підприємець підкреслив, що такий проєкт - це величезний світовий ринок і великі можливості для України: "Ви знаєте, що я все життя презентував Україну у світі кіберспорту. Це величезний світовий ринок і великі можливості для економіки нашої країни, так що прийшов час презентувати Україну світові кіберспорту", - додав він.

Зараз ви читаєте новину «Кохановський хоче зробити "Дніпро" найбільшим кіберспортивним готелем світу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі