пʼятниця, 06 листопада 2015 18:16

Кличко відвідав міський шпиталь інвалідів та ветеранів Другої Світової

Кличко відвідав міський шпиталь інвалідів та ветеранів Другої Світової

Київський міський голова Віталій Кличко привітав ветеранів із нагоди 71-ої річниці визволення України та 72-ої річниці визволення Києва від фашистських загарбників у Київському міському клінічному шпиталі інвалідів та ветеранів Другої Світової війни.

"Ви не з розповідей знаєте, що таке війна. Я дякую вам за ваш подвиг, за вашу життєву стійкість, дух. Ви сьогодні є прикладом того, як ці риси допомагають перемагати. Кожен з вас із висоти життєвого досвіту та пережитих днів Другої світової має розповісти молоді, наскільки важливим є мир", – наголосив мер.

Віталій Кличко зазначив, що кожен ветеран, який віддав своє здоров'я за мир, повинен мати не лише повагу, а й гідну підтримку від влади. "Саме тому у Києві сьогодні найдешевший соціальний хліб, 10 найменувань ліків (у першу чергу, для лікування серцево-судинних захворювань) ви можете придбати зі знижкою до 70%, і ми поставили для себе мету розширити цей перелік до 200 найменувань. Ми зберегли безкоштовний проїзд пенсіонерам і надаємо соціальну допомогу пенсіонерам і ветеранам, розуміючи, наскільки це для вас важливо", – підкреслив Київський міський голова.

Віталій Кличко також зазначив, що у шпиталі пройшли реабілітацію близько 300 бійців АТО. "Це молоді люди, які так само, як і ви колись, пішли захищати свою країну від агресора, який боїться і не хоче, щоб Україна стала розвиненою європейською державою", – сказав мер.

Як наголосив у коментарі журналістам Віталій Кличко, столична влада і надалі вживатиме заходів, щоб полегшити життя столичних ветеранів і літніх людей, зробити його більш комфортним та забезпечити необхідні умови для їхнього лікування.

Зараз ви читаєте новину «Кличко відвідав міський шпиталь інвалідів та ветеранів Другої Світової». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі