субота, 05 травня 2018 16:42

Кличко розповів, чи встигнуть підготувати Київ до фіналу Ліги чемпіонів

Кличко розповів, чи встигнуть підготувати Київ до фіналу Ліги чемпіонів
Віталій Кличко посилив заходи безпеки до фіналу Ліги чемпіонів Фото: novyny.online.ua

Київ готовий на найвищому рівні провести фінал Ліги чемпіонів УЄФА.

Про це заявив мер Києва Віталій Кличко.

"Київ вперше проводить фінал Ліги чемпіонів. І ми маємо ще одну можливість презентувати наше місто і нашу країну. І ми повинні це зробити на дуже високому рівні", – сказав Кличко.

Він підкреслив, що міська влада здійснює роботи з благоустрою, готує транспорт, опікується заходами безпеки, щоб прийняти велику кількість вболівальників.

Фани, які не зможуть потрапити на НСК "Олімпійський", зможуть подивитися футбольний матч у фан-зонах, які будуть розміщені в різних районах столиці.

З аеропорту "Бориспіль" до міста буде налагоджене регулярне транспортне сполучення. Курсуватимуть 170 автобусів і фани, які мають квиток на матч, зможуть безкоштовно дістатися до міста і в зворотному напрямку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Депутат безкоштовно віддає своє житло вболівальникам фіналу Ліги чемпіонів

Для безпеки приліт вболівальників двох команд розведений по різних терміналах.

"Ми сподіваємося, що фінал відбудеться без ексцесів. Я звернувся до столичної поліції з проханням зв'язатися з їх колегами з Ліверпуля та інших міст, які мають досвід проведення заходів такого рівня, щоб не відбулося конфліктних ситуацій між вболівальниками", - сказав Кличко.

На час фіналу Ліги чемпіонів у Києві заборонять, або обмежать рух транспорту в радіусі 1,5 км від НСК "Олімпійський". Таке розпорядження видала Київська міська адміністрація.

Для розмежування автомобільних та пішохідних потоків на підʼїзді до "Олімпійського" тимчасово встановлять напрямну огорожу. Усього перекриють рух на 39 вулицях.

Зараз ви читаєте новину «Кличко розповів, чи встигнуть підготувати Київ до фіналу Ліги чемпіонів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі