пʼятниця, 23 грудня 2022 20:29

Кличко розповів, чи можуть у Києві запровадити чіткі графіки відключення світла

Кличко розповів, чи можуть у Києві запровадити чіткі графіки відключення світла
Зараз у Києві дуже складна ситуація з електроенергією. Фото: eastnews.ua

У Києві досі немає можливості говорити про повернення до чітких графіків відключення світла.

Зберігається дуже складна ситуація з енергопостачанням, сказав міський голова столиці Віталій Кличко в ефірі телеканалу "Київ".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Де в Україні найскладніша ситуація з електрикою ‒ свіжі дані Укренерго

Київ повертався до графіків, але додаткові обстрілі зіпсували усі плани. Деякі райони столиці взагалі залишились без світла.

"Робимо все щоб усунути пошкодження, швидко це не робиться. Потрібно відновити трансформатори, веземо обладнання з заходу, щоб відновити електропостачання. Дуже складна ситуація, але ми вирішуємо це питання та з кожним днем покращується електропостачання", – додав Кличко.

На ранок 23 грудня у Києві та області продовжують застосовувати екстрені відключення світла. Попередні графіки стабілізаційних вимкнень зараз не діють. Про це повідомила пресслужба ДТЕК "Київські електромережі".

Героїчну роботу українських енергетиків в умовах постійних російських обстрілів відзначив президент Володимир Зеленський. У День енергетика, 22 грудня, він подякував всім, хто мужньо протистоїть намаганням росіян занурити Україну в темряву.

Зараз ви читаєте новину «Кличко розповів, чи можуть у Києві запровадити чіткі графіки відключення світла». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі