вівторок, 08 березня 2022 17:27

Спецтема: Війна Росії проти України

Кличко подякував усім, хто допомагає гуманітарному штабу Києва

 

Гуманітарний штаб Києва працює системно, отримує і розподіляє все необхідне. Про це у своєму зверненні заявив мер столиці Віталій Кличко. Він подякував волонтерам, які долучились до роботи штабу.

"Київ продовжує укріплюватися і готуватися до оборони міста. Системно працює гуманітарний штаб, який створило місто. Налагоджена логістика. – Ми отримуємо допомогу – і від українського бізнесу, іноземного, гуманітарну. Від небайдужих людей. Розподіляємо її, створюємо також резерви всього необхідного. Я дякую і волонтерам, які сьогодні допомагають. – Залучають допомогу, доставляють її. Ваша праця дуже важлива", - наголосив Кличко.

Мер столиці нагадав, що потрібно робити в разі сигналу тривоги та закликав довіряти лише офіційній інформації.

"При цьому всі підприємства критичної інфаструктури, життєзабезпечення столиці працюють. Працюють більшість продовольчих магазинів, аптек. Сьогодні "Київ цифровий" оновив карту аптек, в яких можна придбати інсулін. Лікарні і пологові будинки теж працюють і приймають усіх пацієнтів, кому необхідна допомога. Я прошу всіх киян зберігати витримку. Залишатися в безпечних місцях – вдома, або в укриттях – за сигналу тривоги. Підтримуйте близьких, сусідів, людей, які поруч. Довіряйте тільки офіційній інформації. Зараз ворог сіятиме багато брехні, провокуючи паніку. Не піддавайтеся! Разом вистоїмо! Слава Україні", - підсумував Кличко.

Зараз ви читаєте новину «Кличко подякував усім, хто допомагає гуманітарному штабу Києва». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі