неділя, 26 червня 2022 17:21

Спецтема: Війна Росії проти України

Київські рятувальники показали, як дістали з-під завалів загиблого від ракет РФ

Київські рятувальники показали, як дістали з-під завалів загиблого від ракет РФ
Поранення отримали шість людей. Фото: скрін з відео

Рятувальники продовжують розбирати завали житлового будинку у Шевченківському районі Києва, в який поцілила своїми ракетами Російська Федерація.

З-під завалів вони витягли одного загиблого чоловіка. Відео оприлюднила Державна служба з надзвичайних ситуацій у Telegram.

За словами мера столиці Віталія Кличка, кількість поранених людей зросла.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Назвали причину повторних вибухів у Києві

"Ушкодження отримали шість мешканців будинку. Чотирьох з них, у тому числі семирічну дівчинку, госпіталізували. Двоє – з легкими травмами – лікуватимуться амбулаторно", – написав він у Telegram.

За інформацією лікарів, дівчинку прооперували. Її стан стабільний і життю нічого не загрожує. Мама дівчинки – в стані середньої тяжкості, додав Кличко.

Уранці 26 червня Росія вкотре обстріляла Київську область та Київ. Попередньо, випустила 14 ракет. В області спрацювала протиповітряна оборона. Збита одна ракета.

У Києві один з "прильотів" припав на житлову багатоповерхівку на Лук'янівці. Через це в будинку спалахнула пожежа. Пошкоджено будівельні конструкції з першого по сьомий поверхи. Частково зруйновані сьомий, восьмий та дев'ятий поверхи. Рятувальники шукають людей під завалами.

Окупанти цілилися в оборонне підприємство, яке розташоване в Шевченківському районі. Робили це втретє, повідомив журналіст Андрій Цаплієнко.

Пізніше, близько 11:30 в Києві вдруге за добу пролунала серія потужних вибухів.

Зараз ви читаєте новину «Київські рятувальники показали, як дістали з-під завалів загиблого від ракет РФ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі