четвер, 18 квітня 2013 17:36

Київрада згадала про тренерів спортсменів-олімпійців

Київрада згадала про тренерів спортсменів-олімпійців
Фото: buksport.cv.ua

Київрада на пленарному засіданні 17 квітня проголосувала за безкоштовне виділення земельних ділянок десятьом тренерам київських спортсменів чемпіонів та призерів ХХХ літніх Олімпійських ігор та ХІV літніх Параолімпійських ігор.

Ділянки мають отримати зокрема Анатолій Ломаченко, тренер олімпійського чемпіона з боксу Василя Ломаченка, Григорій Данько, тренер срібного призера з вільної боротьби Валерія Андрійцева, Ніна Кожух, тренер дворазового бронзового призера Параолімпійських ігор з плавання Сергія Кліпера та інші.

"Ці люди докладають не менше зусиль заради перемог своїх підопічних, ніж вони самі. Тому по праву заслуговують нагороду за свій труд", - зауважила секретар Київради Галина Герега.

Тренери мають звернутись до Київради із клопотанням про безоплатне одержання земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.

Зараз ви читаєте новину «Київрада згадала про тренерів спортсменів-олімпійців». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі