понеділок, 23 грудня 2013 10:08

Київрада проведе засідання в Солом'янській райраді

Київрада проведе засідання в Солом'янській райраді
Фото: korrespondent.net

Депутати Київради проведуть засідання Солом'янській райадміністрації у вівторок, 24 грудня. Секретар Київради Галина Герега підписала відповідне розпорядження у понеділок вранці, 23 грудня 2013 року.За поясненнями секретаря, зберуться, щоб вирішити питання з виплатою зарплат та надбавок бюджетникам.

"Від депутатів міськради кияни чекають насамперед вирішення господарських і фінансових питань. Тому наша головна мета - виконати соціальні гарантії та забезпечити розвиток міста", - заявила вона.

У порядку денному п'ять проектів рішень. Вони стосуються вирішення бюджетних питань, приведення деяких нормативних актів у відповідність до змін у законодавстві та прийняття звернення депутатів Київради до киян. Депутати внесуть зміни до бюджету та Програми економічного і соціального розвитку Києва на 2013 рік. Таким чином виділять 130 млн. грн на зарплати бюджетникам. Ці гроші місто отримало у вигляді дотації з державного бюджету. Ще 58,1 млн. грн спрямують на виплату надбавок працівникам закладів освіти та охорони здоров'я.

Згідно з Регламентом, рішення про проведення пленарного засідання сесії Київради приймається за 10 днів. Перед проведенням сесії проходить засідання Президії. Але у виняткових випадках, що потребують термінового рішення Київради, депутатів інформують про проведення сесії за день. Відповідно до регламенту, депутати мають при голосуванні користуватися системою Рада, якою обладнана зала засідань Київради. Її в Солом'янській РДА немає.

Зараз ви читаєте новину «Київрада проведе засідання в Солом'янській райраді». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі