понеділок, 07 серпня 2006 18:10

Каси на вокзалі поділили вдало

Черги біля кас Центрального та Південного залізничних вокзалів значно поменшали. Якщо наприкінці червня під віконцями стояло як мінімум по п"ять десятків пасажирів, то тепер — від сили 15–20.

Такі перші позитивні результати експерименту, який Південно-Західна залізниця проводить на вокзалах Києва з 10 липня. Полягає він у тому, що всі каси розподілили на три види: добового, попереднього продажу квитків та на електропоїзди підвищеного комфорту.

— Я раніше стояла в черзі більше години, а то й дві, а тепер максимум хвилин п"ятнадцять. Приходжу на вокзал і без проблем беру квиток. Мені це подобається. На вокзалі буваю часто: на кожні вихідні їжджу до батьків у Жмеринку, — розповідає "ГПУ" Оксана Михник, 45 років.

Проте більшість пасажирів іще не знають про новий принцип розподілу кас. Займають чергу біля віконець, де менше людей, а потім виявляється, що там не продають потрібних квитків.

— Буваю на вокзалі рідко. Зараз стою вже у третій черзі, аби купити квиток до Сімферополя на кінець серпня, — скаржиться Наталя Петренко, 51 рік. — Спочатку зайняла чергу в касу електропоїздів, потім — у касу добового продажу. Тепер нарешті стою в черзі до каси попереднього продажу. Мене це бісить: хай би адміністрація вокзалу робила оголошення про нову роботу кас.

Зараз ви читаєте новину «Каси на вокзалі поділили вдало». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі