пʼятниця, 08 квітня 2022 02:10

Спецтема: Війна Росії проти України

Ірпінь зачинили на три доби

Ірпінь зачинили на три доби
Ірпінь закривають на три дні. Фото: Кореспондент

У місті Ірпінь Київської області запроваджують комендантську годину на три доби.

"Відповідно до розпорядження начальника Київської обласної військової адміністрації Олександра Павлюка в Ірпені запроваджується комендантська година на три доби – з 21:00 7 квітня до 9:00 11 квітня. В'їзд у місто буде повністю закритим. Проїзд на Бучу здійснюватиметься через Дмитрівську громаду", – міський голова Ірпеня Олександр Маркушин повідомив у Телеграмі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Google-картах з'являться наслідки російського терору в Україні

На вулицях Ірпеня працюватимуть лише комунальні служби та наші волонтери за узгодженим списком. Це робиться для сприяння роботі правоохоронних органів.

Збройні сили України вибили окупантів із 17 сіл. Серед них — Демидів, Димер, Литвинівка, Гаврилівка, Козаровичі, Жовтневе, Глибівка, Ясногородка, Талакунь, Сухолуччя, Липівка, Гавронщина, Маковище, Миколаївка, Рудня, Шевченкове, Бобрик. Також звільнені міста Буча, Ірпінь, Гостомель, Бородянка.

В області фіксують велику кількість загиблих цивільних. Попередньо нарахували понад 410 тіл. На місцях працюють слідчі, судмедексперти, рятувальники.

Зараз ви читаєте новину «Ірпінь зачинили на три доби». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі