четвер, 11 жовтня 2018 19:50

Хто отримав вертолітний майданчик Януковича

Хто отримав вертолітний майданчик Януковича
Конгресно-виставковий центр "Парковий" також називають "вертолітним майданчиком Януковича". ФОТО: Новое Время

Столичний конгресно-виставковий центр "Парковий" з вертолітним майданчиком передали в управління Києву.

Ним опікуватиметься КП "Центр організації дорожнього руху", повідомив начальник управління Нацагентства з розшуку та менеджменту активів Віталій Різник "Українській правді".

Підприємство займається світлофорами, дорожніми знаками, шлагбаумами, "лежачими поліцейськими", автоматизованими системами дорожнього руху.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мільярдер-власник "Кінопанорами" розповів про долю кінотеатру

У 2015 році суд арештував "вертолітний майданчик Януковича". Його власником було ТОВ "Амадеус Ко", що виступало замовником будівництва майданчика для екс-президента України Віктора Януковича. Під нього виділили земельну ділянку в оренду на 25 років. У незаконному виділенні землі звинуватили колишнього мера Києва Леоніда Черновецького.

У жовтні 2017 року активісти "Нацкорпусу", "Свободи" і "Правого сектору" взяли будівлю майданчика під свій контроль. Вони заявили: мають інформацію, що орендарі будівлі платять компанії, яка належить сім'ї Януковича. ГПУ натомість відповіла, що "Парковий" знаходиться в управлінні державного підприємства.

Зараз ви читаєте новину «Хто отримав вертолітний майданчик Януковича». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі