вівторок, 24 грудня 2013 10:54

Герега звинуватила опозицію у зриві соціальних виплат за останні місяці 2013 року

Герега звинуватила опозицію у зриві соціальних виплат за останні місяці 2013 року
Фото: rbc.ua

Бюджетників та співробітників комунунальних закладів залишать без зарплат та надбавок. Зокрема медики, вчителі та транспортники не отримають зарплату за останні 2 місяці. Про це повідомляє прес-служба Київради.

В повідомленні йдеться, що додаткові субвенції з деродбюджету сумою понад 200 млн грн не використають до кінця року, оскільки для цього не було внесено відповідні зміни до бюджету.

"Ми були впевнені, що всі політичні сили розуміють необхідність прийняття цих рішень і не будуть шкодити киянам, блокуючи засідання Київради. Такі дії опозиції будуть мати дуже серйозні соціальні наслідки для нашого міста. Працівники транспортної сфери залишаться без грошей. Вчителі, медики, соціально незахищені верстви населення — без надбавок. Це та плата, яку доведеться заплатити киянам за популізм представників опозиції", - так передає прес-служба слова Гереги.

Але, після закінчення засідання, Галина Герега запевняла кореспондента Gazeta.ua, що проситиме Миколу Азарова перерахувати кошти на зарплати та дотації спеціальною постановою без проведення засідань Київради, щоб люди змогли вчасно отримати гроші.

Втім, як заявив в.о. голови КМДА Анатолій Голубченко в ефірі каналу "Київ" у понеділок увечері, виплату зарплат бюджетникам за рахунок субвенції з держбюджету можна здійснити й без рішень Київради.

Зараз ви читаєте новину «Герега звинуватила опозицію у зриві соціальних виплат за останні місяці 2013 року». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі