вівторок, 24 грудня 2013 10:26

Голубченко не передав прохання Азарова - Герега

Голубченко не передав прохання Азарова - Герега
Галина Герегка Фото: forbes.ua

Виконуючий обов'язки голови КМДА Анатолій Голубченко не просив секретаря Київради Галину Герегу відкликати засідання сесії Київради.

Про це на брифінгу журналістам заявила сама Герега, - повідомляє кореспондент Gazeta.ua

Вчора ввечері в ефірі ТРК "Київ" Голубченко заявляв, що після наради з прем'єр-міністром Миколою Азаровим він звернеться з проханням скасувати рішення про проведення засідання Київради у вівторок 24 грудня.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На засіданні Київради мали розділити більше 200 млн гривень

До слова, кошти, які повинна прийняти на баланс Київрада, мали бути перераховані спеціальним розпорядженням Кабінету Міністрів після урядового засідання.

"Я з Голубченком зустрічалася вчора після 21.00. Ми готували з ним пленарне засідання, спілкувались. Якщо є прохання про відкликання суб'єктом подання  кожного проекту рішення, якщо є якісь зміни, вони завжди звертаються до мене з листом про відкликання цих проектів рішень. До сьогоднішнього ранку жодного листа про відкликання я не отримувала", - заявила Герега.

Зауважимо, що Голубченко був присутній на засіданні сесії та сидів поруч з Герегою у президії. Після штурму опозиційними депутатами зали засідань він втік з Київради, відмовившись спілкуватися із журналістами.

Зараз ви читаєте новину «Голубченко не передав прохання Азарова - Герега». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі