четвер, 27 вересня 2007 07:02

Футболісти "Арсеналу" знялися для "Плейбоя"

  Одне з шести фото, яке ”Арсенал” зробив для ”Плейбоя”. Зліва направо: Андрій Распопов, Вадим Деонас і Сергій Закарлюка. У ”Арсеналі” кажуть, футболістам ”було важко сконцентруватись” на зйомці. Увагу відволікали витончені фігури моделей
Одне з шести фото, яке ”Арсенал” зробив для ”Плейбоя”. Зліва направо: Андрій Распопов, Вадим Деонас і Сергій Закарлюка. У ”Арсеналі” кажуть, футболістам ”було важко сконцентруватись” на зйомці. Увагу відволікали витончені фігури моделей

Гравці столичного футбольного клубу "Арсенал" взяли участь у фотосесії для української редакції чоловічого журналу "Плейбой". Власником команди є бізнесмен Вадим Рабінович.

Еротичні сценки знімали в компанії трьох дівчат-моделей з агентства "Карін Моделс" три тижні тому на базі футбольного клубу "Святошино", за 19 км від міста.

— Ми хотіли представити хлопців не лише як футболістів, але й як таких, що мають красиві, добре натреновані тіла. Прагнули створити видовище для людей поза футболом, — пояснює "ГПУ" віце-президент клубу "Арсенал" (Київ) із зв"язків зі ЗМІ Володимир Кацман. — Це частина великої програми. Кожного другого тижня ми проводимо безкоштовні дискотеки для фанів клубу в Палаці спорту. На них завжди присутні гравці.

Оголені дівчата з"явилися на фотографіях в образах фанаток "Арсеналу". Гравці фотографувалися оголеними лише до пояса.

Сесію знімав фотограф Олександр Мордерер, 35 років. "Плейбой" вибрав для неї гравців із найбільш натренованими тілами — захисників Андрія Распопова, Сергія Литовченка, нападаючого Сендлея Біто, півзахисника Сергія Закарлюку, воротарів Віталія Реву та Вадима Деонаса.

— Фото на обкладинку відзняли без футболістів у редакції журналу, — пояснює Володимир Кацман. — Інші знімки з м"ячами та машиною — на полі. На зйомки витратили день. Бо гравці вперше знімалися для такого видання. Ну, й потім прийшли подруги футболістів. Довелося довго пояснювати їм, що чоловіки роблять поруч із оголеними вродливими жінками.

Фотосесія футболістів з"явиться в жовтневому номері журналу. У рекламному агентстві "Рафінад комюнікейшн", яке ініціювало зйомку, "ГПУ" запевнили, що гравці "Арсеналу" залюбки позуватимуть для жіночих журналів. Але таких пропозицій поки що не було.

Зараз ви читаєте новину «Футболісти "Арсеналу" знялися для "Плейбоя"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі