понеділок, 13 січня 2020 15:25

Директорка школи здивувала батьків забороною

Директорка школи здивувала батьків забороною
У столичній школі заборонили збирати гроші. Фото: kiev.informator.ua

Директорка школи №173 Солом'янського району Києва Ірина Януш видала наказ, яким суворо заборонила будь-який збір коштів у навчальному закладі.

"Це попри те, що десь у шкільних вайбер-групах гуляють повідомлення особливо комерційних батьків школи з новими реквізитами фонда. Так от, я вважаю, що ця позиція директора заслуговує на повагу, саме так мають робити керівники шкіл", - розповіла у Facebook співзасновниця ГО "Батьки SOS" Олена Парфьонова.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зарплату вчителям цього року піднімуть на 9%

За словами активістки, Ірину Януш призначили директоркою за конкурсом 2 січня 2020 року.

Мережу вразив такий вчинок директорки: "Школу вітаю з новим вибраним директором!", "Шкода, що такий випадок - швидше виключення, аніж норма", "Уявляю розпач деяких "активних" батьків. Це ж треба якось з цим жити навчитись".

У США заарештували викладачку середньої школи у Техасі, яка отримала звання "Вчитель року", 36-річну Ранді Чаваррію. Її звинувачують у сексуальних стосунках з учнем-підлітком. Із ним прямо в класі займалася оральним сексом.

Зараз ви читаєте новину «Директорка школи здивувала батьків забороною». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі