вівторок, 14 листопада 2017 12:52

"Чоловік вирішив відпочити" - директор сервісного центру МВС заступився за підлеглого, який спричинив аварію

"Чоловік вирішив відпочити" - директор сервісного центру МВС заступився за підлеглого, який спричинив аварію
Директор Головного сервісного центру МВС України Владислав Криклій просить не влаштовувати "танців на кістках". Фото: Айдер Халілов

Директор Головного сервісного центру МВС України Владислав Криклій заступився за свого заступника Володимира Найду, який у Києві спричинив аварію з летальним наслідком.

Свою думку щодо інциденту він висловив в ефірі "5 каналу".

"Хочу попросити, щоб не було танців на кістках, як у нас люблять робити. І хочу сказати, що в такій ситуації може опинитися як працівник сервісного центру і поліції, так і звичайний громадянин. Як це недавно було в сумнозвісній харківській події", - сказав Криклій.

По понеділках у сервісних центрах - вихідний, зауважив він.

"Тому можна тільки здогадуватися, що людина вирішила таким чином відпочити", - додав директор Головного сервісного центру МВС.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Машину розірвало навпіл: учасник АТО загинув у ДТП

Учасник ДТП Айдер Халілов розповів, що після ДТП на місце приїхали багато людей, які намагалися "відмазати" Найду.

13 листопада начальник територіального сервісного центру МВС України Володимир Найда напідпитку виїхав на смугу зустрічного руху і зіткнувся з Mitsubishi. У результаті цього Mitsubishi відкинуло на Nissan. В аварії загинув пасажир Mitsubishi, водій травмований. За фактом смертельної ДТП відкрили кримінальне провадження. Винуватцю загрожує до 8 років ув'язнення.

Зараз ви читаєте новину «"Чоловік вирішив відпочити" - директор сервісного центру МВС заступився за підлеглого, який спричинив аварію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі