вівторок, 13 березня 2018 11:04

Безкоштовний автобус на Бровари проїздив півдня

Безкоштовний автобус на Бровари проїздив півдня
Безкоштовний автобус із Броварів до Києва виконав три рейси, а ввечері не виїхав на маршрут. Фото: "Громадський автобус", Facebook

Безкоштовний автобус із Броварів до Києва проїздив півдня, виконав три рейси, а ввечері не виїхав на маршрут.

Київпастранс відмовився випускати транспорт, йдеться у соціальній спільноті "Громадський автобус" в Facebook.

"Погані новини. Після вдалого старту і трьох рейсів зранку ми отримали дзвінок від Київпастрансу, який надає нам транспортні послуги. КПТ відмовляється випускати автобус на вечірні рейси, не дивлячись на договір. Мовляв отримали дзвінки "зверху", - йдеться в повідомленні.

Організатори запевняють, що проект "Громадський автобус" триватиме, поки суспільство буде підтримувати його. Зараз вони чекають офіційної відповіді від Київпастранса. Міністр інфраструктури Володимир Омелян написав, що допоможе розібратися в ситуації.

У соціальному експерименті взяли участь 97 пасажирів, проект зібрав 11 090 грн, 620 грн з них - це внесок пасажирів, 10470 грн - пожертвування броварчан.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Києві нові ціни на проїзд у маршрутках шокували людей. Реакція соцмереж

Безкоштовний 100-місний автобус мав їздити з 6:00 до 9:00 та з 17:00 до 20:00 за маршрутом: метро Лісова - вул. Гагаріна - вул. Незалежності - вул. Короленко - вул. Київська - метро Лісова.

Зараз ви читаєте новину «Безкоштовний автобус на Бровари проїздив півдня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі