середа, 11 січня 2006 19:14

Астролог і завгосп

 

Наприкінці 90-х років Олександра Валентиновича щодня можна було побачити на Андріївському узвозі. Спершу він просто складав астрологічні прогнози перехожим. На Андріївському його й нарекли почесним іменем — Звіздар. Тепер клієнти самі йдуть до Олександра. Серед них є естрадні співаки, чиновники, бізнесмени, навіть народні депутати.

Сам він каже, що "у вільний від астрології час" працює завгоспом в Українському центрі культурних досліджень, що на території Києво-Печерської Лаври.

Займатися астрологією Олександр почав років 15 тому. Пішов на курси "із ввічливості" до своєї знайомої, яка захоплювалася прогнозами. Згодом дівчина астрологію закинула, а от Олександра зірки почали притягувати все більше й більше. Пояснює це тим, що в його гороскопі небесні тіла-радикали (Сонце, Меркурій, Уран, Місяць) "однаково впливають один на одного". Це найкраще для професії астролога. Люди з такими взаємно впливовими світилами мають схильність до авіації, автомобілів і комп"ютерів.

Займатися астрологією Олександр почав років 15 тому. Пішов на курси "із ввічливості" до знайомої

Серед клієнтів Олександра є двоє членів Верховної Ради. Він їх не називає, бо депутати можуть просто засміяти парламентарів, які ходять до астролога. Зате згадує музикантів: Муріка з групи "Грін Грей", Марійку Бурмаку, Анатолія Матвійчука, Олену Вінницьку. Приходять телеведучі каналу М-1 Мирослава й Кароліна. Консультувався письменник і журналіст Олесь Бузина.

Олександр каже, що його гороскопи правдиві на 75–80%. Усього астрологія людині не розповість ніколи. Це ніби своєрідні правила дорожнього руху — вони тільки попереджають про перепони, які очікують на життєвому шляху. І годі. Однак те, як із поганої події зробити нейтральну, а з нейтральної, навпаки, сприятливу, Олександр підкаже завжди.

Зараз ви читаєте новину «Астролог і завгосп». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі