вівторок, 28 травня 2019 17:21

Засновник Facebook вразив багатомільйонною покупкою
15

Марк Цукерберг показав свій новий маєток на березі Тахо
Фото: lux.fm

Марк Цукерберг, засновник Facebook, з родиною живе в казковому місці. Їх будинок стоїть посеред лісу на березі озера Тахо. Нерухомість знаходиться на кордоні штату Каліфорнія та Невада.

Він купив цей маєток за 59 мільйонів. І планує в майбутньому замінити його на сучаснішу будівлю. А поки він це не зробив, то можна помилуватися затишним домашнім інтер'єром.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Запаморочливий вид на океан: збудували бетонний дім зі скляними стінамиАмериканський дизайнер Дженніфер Боннер презентувала свій варіант сімейного житла — будинок Haus Gables. Це двоповерхова споруда площею 204 квадратні метри. Знаходиться у місті Атланта американського штату Джорджія.

Родзинкою Haus Gables є асиметричність форм. Простежується вона як у зовнішньому, так й у внутрішньому оформленні будинку. В інтер'єрі привертає увагу також поєднання неполірованого дерева зі штучними матеріалами й оригінальна палітра кольорів.

Зараз ви читаєте новину «Засновник Facebook вразив багатомільйонною покупкою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі