понеділок, 05 березня 2018 11:37

Кілька порад, як недорого убезпечити своє житло

Одним з постійних питань, яке виникає у покупців при підборі фіксації систем відеоспостереження і компанії, яка буде здійснювати установку - це вартість цієї установки. Перед тим, як отримати відповідь на це питання, потрібно підібрати основний активний пристрій (відеокамера, відеореєстратор або жорсткий диск). А також все ретельно заміряти і позначити, які витратні матеріали будуть потрібні для монтажу. Також, даючи відповідь про вартість установки відеокамер, фахівець буде враховувати те, наскільки установка складна і те, скільки обладнання потрібно буде закріплювати. Докладну відповідь ми отримали у компанії, яка є лідером з установки систем відеоспостереження Naum.pro

Також варто в якості доповнення врахувати те, як IP відеокамери будуть обслуговуватися в подальшому. Що це буде не тільки сучасна технологія моніторингу функціонування відеокамери, а й технічна сторона обслуговування і повна гарантія на все обладнання. Такі дрібниці вже залежать від уподобань користувача.

Відразу зізнаємося, в написанні статті нас спонукали пошуки камери для установки в ОСББ. Wifi камера була знайдена у компанії Naum.pro. Модель - Ipela pcs114. Вулична wifi камера із записом на SD карту з доступом з телефонів і ПК через інтернет. Якісна модель в металевому корпусі. Встановили по Києву більше 80 штук таких камер і залишилися дуже задоволені. Детально про Wifi камери дивіться на сайті виробника за посиланням: https://naum.pro/wi-fi-kamery/wifi-ulitca/

Як зрозуміти, у скільки обійдеться монтаж системи відеоспостереження в Україні?

 

Переймаючись питанням про те, скільки буде коштувати монтаж відеокамери в житловому або виробничому приміщенні, слід звернути увагу на перелік певних моментів:

• Тип відеокамери, яка буде встановлюватися (вона може бути аналоговою або цифровою).
• Кількість встановлюваних систем відеоспостереження.
• Те, наскільки складно буде виконати розводку коаксіального проводу або крученої пари.
• Необхідність в регулярному сервісному обслуговуванні і в установці ПО.

Тож, щоб відповісти на питання про вартість установки відеокамери, потрібно в будь-якому випадку під'їхати на об'єкт і лише після того, як буде складена передбачувана схема розміщення системи відеоспостереження, і буде зроблено розрахунок кошторису, наші менеджери достовірно зорієнтують вас в цьому питанні. Зрозуміло, якщо ви хочете виконати монтаж однієї або двох відеокамер, які будуть знімати, як всередині, так і зовні приміщення, то наш менеджер відразу зможе дати відповідь про вартість монтажу відеокамери. Наприклад, в магазині, в якому не потрібно проводити безліч робочих налаштувальних процесів і виконувати електророзводку. Або достатньо купити універсальну поворотну WIFI камеру, наприклад, ТУТ знайдете популярні моделі для самостійної установки.

Яка вартість відеокамери для спостереження?

Звернувшись в інтернет-магазин Naum.pro, де знаходиться широкомасштабний товарний асортимент відеокамер, спочатку клієнти акцентують увагу на вартості відеокамери, на тому, які є моделі в наявності, які у них технічні параметри, габарити, функціональність і методи монтажу.

Щоб розуміти що-небудь про цінову політику ip wifi відеокамер, мало буде просто подивитися на магазинний цінник, оскільки до неї додатково може знадобитися безліч комплектуючих, які збільшать вартість в рази.

З метою недопущення підвищення ціни, потрібно орієнтуватися на те, що входить в стандартний базовий комплект, а також дивитися на спосіб установки і підключення.

Ціна системи відеоспостереження буде залежати від різних нюансів:

• Аналогова або цифрова передача даних.
• Технічні характеристики.
• Професійна камера або для домашнього користування.
• Якість відеозйомки.
• Режим нічного бачення і дальність.
• Дизайнерське оформлення і габарити камери.
• Додаткові функції (можливість розпізнати людське обличчя, номер машини; відео аналітика і т.д.).
• Наскільки складно налаштувати відеокамеру.
• Необхідність сервісного обслуговування.

Беззастережно, сучасна модель відеокамери, забезпечена останніми технічними особливостями, буде чимало коштувати. Але не у всіх випадках це може позначитися на останній ціны, на установці певної моделі камери. Висококласні фахівці в будь-який час допоможуть підібрати комплектацію і електропристрої, які заощадять ваші кошти на встановлення та стануть оптимальними для вирішення всіх необхідних завдань.

При цьому буде підібрана найбільш затребувана камера з можливістю відеозапису високої якості.

Яка вартість установки відеокамери в будинку?

Щоб зрозуміти у скільки обійдеться установка відеокамери спостереження в квартирі або приватному будинку, спочатку, потрібно враховувати кількість кімнат, загальну квадратуру приміщення, яка буде охоплена камерою і те, наскільки складне планування (багато електрообладнання та проводів істотно збільшує собівартість камери).

Крім того, вартість буде варіюватися в залежності від того, наскільки відеоспостереження планується бути непомітним для оточуючих. Оскільки, даючи відповідь на питання про вартість установки камери, фахівець може вказати абсолютно різні суми для фактично однакових будинків в плані планування і кількості систем відеоспостереження. А ціна буде залежати не тільки від обраної камери, але і від того, наскільки терміново її потрібно встановити, від того, чи потрібно її підключати до інтернету з метою керувати нею віддалено, від того, чи є стаціонарний відеореєстратор, на який буде проводитися відеозапис або онлайн клауд, де будуть зберігатися всі матеріали.

Монтаж корпоративного відеоспостереження

Людей, які проживають в багатоквартирних будинках, часто хвилює питання вартості установки відеоспостереження на сходовому майданчику, або, як варіант, зовнішня відеозйомка. Якщо всі жителі скинуться, то ціна такої відеосистеми буде невелика, але вона разюче обмежить доступ для сторонніх осіб і буде визначати конкретну людину, яка заходила у під'їзд або на поверх в той чи інший момент.

В такому випадку, ціна буде варіюватися на тому, які будуть підібрані відеокамери (чорно-біла зйомка або кольорова), на сумарній кількості квартир в під'їзді, і на те, яке планується застосовуватися сервісне обладнання з метою зберігання архіву. Оскільки якщо записувати відео на сервер охоронної компанії, то щоб встановити таку відеокамеру не знадобиться купувати мережевий диск або персональний комп'ютер.

Підводячи підсумки всіх відповідей на питання про ціну установки відеокамери спостереження, слід сказати, що без завчасного діагностування дати однозначну відповідь не надається можливим, оскільки у вартість входить не тільки ціна пристрою і покупка всіх елементів комплектації, набору для установки, проводів та іншого, а й робочі процеси по установці. У тому числі буде враховано складність і термін виконання монтажу. Так що позначити вартість можна буде лише після індивідуальної консультації.

Зараз ви читаєте новину «Кілька порад, як недорого убезпечити своє житло». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі