середа, 06 травня 2020 02:28

Кухня для релаксу: показали застосування грецького дизайну
17

Середземноморський дизайн: кухня в грецькому стилі
Фото: remontbp.com
Середземноморський дизайн: кухня в грецькому стилі
Середземноморський дизайн: кухня в грецькому стилі
Середземноморський дизайн: кухня в грецькому стилі
Середземноморський дизайн: кухня в грецькому стилі

Зараз у тренді грецький стиль в інтер'єрах. Це стосується й кухні. Вона має бути світлим та часто в блакитних кольорах через асоціації з пляжами і небом.

На кухні в грецькому стилі правлять два кольори: білий і кобальтово-синій. Крім того, елементи інтер'єру з натурального темного дерева можуть з'явитися в кухні. Приємним доповненням є також кераміка, обпалена з глини.

Морські прикраси грають важливу роль в грецькій кухні. Різні орнаменти і мозаїки, а також колони, що нагадують стародавні споруди, не позбавлені значущості.

Доповнювати загальну композицію повинні квіти, розставлені в великих амфорах і горщиках, а також віконниці і вишиті тканини.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Рулонні штори шик та зручність: 15 стильних ідей інтер'єру

Стіл грає важливу роль в грецькій кухні - саме тут вся сім'я збирається кілька разів протягом дня під час їжі. Він повинен бути великим, щоб вмістити всіх членів сім'ї.

У Греції сім'я найважливіше, так як саме з родичами проводиться весь вільний час, яке відзначається на кухні. Там немає місця для одинаків, так як зв'язку між людьми понад усе.

Над стільницею повинна бути керамічна плитка, яка є невід'ємною частиною грецької кухні. Важливий також острів, який буде місцем для приготування їжі разом.

Підлога для кухні має бути практичною. Тобто, вологостійка та легка в очищенні. Також не піддаватися подряпинам та поломок.

Вибір оздоблювальних матеріалів величезний, тому рішення вимагає обдумування.

Натуральний камінь може бути в вигляді мармуру, сланців, вапняку, пісковика або травертину, але всі вони вимагають більш-менш тривалого захисту статі, щоб служити довгі роки.

Зараз ви читаєте новину «Кухня для релаксу: показали застосування грецького дизайну». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі