пʼятниця, 11 грудня 2020 02:28

Чим здивувати у Новий рік: стильні способи загорнути подарунки
13

Як самому загорнути новорічні подарунки
Фото: zak-kor.net
Як самому загорнути новорічні подарунки
Як самому загорнути новорічні подарунки
Як самому загорнути новорічні подарунки
Як самому загорнути новорічні подарунки

Красиво оформлені подарунки дарують відчуття передчуття дива при розпакуванні. Для цього не обовязково йти до майстрів. Можна й самому підібрати стильну обгортку. Варто додати ялинову гілку та червону стрічку.

Трендом цього року є пакувальний папір темних кольорів. На ньому можна намалювати на ньому сніг білим маркером, написати побажання. Або ж прикрасити вирізаними з паперу золотими або срібними зірочками і кульками.

Серветки і мереживні стрічки - дуже зручний матеріал для творчості, який піднімає градус затишку. Щоб прикрасити подарунок - саме те.

Вийшовши в найближчий ліс або гайок, можна знайти безліч симпатичних прикрас для подарунка: це і традиційні шишки, і невеликі гілочки, які можна пофарбувати в будь-який колір і прикрасити крихітними помпонами.

Універсальна прикраса виходить за допомогою балончика золотої чи срібної фарби. Для упаковки подарунка відмінно підійдуть шишки, листя та інші "природні" дрібниці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як зробити розкішний новорічний вінок на двері: 15 вражаючих варіантів

Для новорічного подарунку можна взяти навіть старі атласи чи газети. головне зав'язати стильною яскравою стрічкою.

Для створення святкового настрію замало поставити ялинку з дощиком. Також варто прикрасити вікна до Нового року. Хтось воліє купити готовий декор, інші роблять його самі.

Зараз ви читаєте новину «Чим здивувати у Новий рік: стильні способи загорнути подарунки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі