понеділок, 16 листопада 2020 11:05

Як зберегти тепло в домі: показали унікальні вікна

Автор: standartvikna.com.ua
  Тепло найкраще зберігають вікна зі срібним напиленням
Тепло найкраще зберігають вікна зі срібним напиленням

Вартість опалення росте, а тепло все одно е зберігається. Його найбільші втрати відбуваються через вікна. А значить, найбільш ефективним варіантом зберегти тепле повітря стане установка енергозберігаючих металопластикових вікон. Такими є шибки із срібним напиленням на склі.

Енергозберігаючий склопакет зовні не відрізняється від звичайного. Як і догляд за ним.

Ставлять його в такий самий профіль. Срібло напилене зсередини товщиною один мікрон. Шар невидимий, але проводить тепло лише в одному напрямку. З сонячними променями воно входить у будинок, але не виходить.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кухонні хитрощі: як збільшити місце для зберігання дрібниць

Як оминути підробки:

Наявність напилення перевіряють запальничкою. Запалюють біля скла. Однокамерний пакет із двома стеклами дає чотири віддзеркалення.

У звичайному всі вони будуть одного кольору. Якщо з напиленням, то одне віддзеркалення буде інакше. Наприклад, три зображення жовті, четверте — рожеве.

Осінній настрій виникає не тільки від сонячної погоди за вікном. Щоб позбутися депресивних настроїв, варто прикрасити домівки зі смаком.

Для створення затишного настрою підійдуть більш позитивні образи, тим більше у осінньому декорі їх вистачає. Незамінні фаворити — ефектні гарбузи, букети із сухоцвітів та різноманітні композиції з яскравого листя.

Зараз ви читаєте новину «Як зберегти тепло в домі: показали унікальні вікна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі