четвер, 01 квітня 2021 02:28

Як стильно зонувати кімнату керамічною плиткою
7

Зонування простору: стильні варіанти поділу кімнати плиткою
Фото: etalonk.com

Зонування простору потрібне не тільки в тісній квартирі. У просторій теж доцільне для гармонійної організації інтер'єру. Це чарівна паличка у дизайні для розділення кімнати на видимі житлові зони.

Ефективно провести зонування візуальне – за допомогою керамічної плитки. На стінах частіше за все кладуть плиткою одну стіну повністю з плавним переходом на іншу.

Допомогти може різне підлогове покриття. У робочій зоні кухні кладуть плитку, у вітальні - паркет або ламінат. У зонах, які більше експлуатуються, потрібно використовувати більш міцні та довговічніші покриття, наприклад, керамічну плитку або керамограніт.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Міні-обідня зона в тісній квартирі економить простір

Для підсилення ефекту зонування стін можна задіяти предмети декору. Для зонування підлоги можна наприклад обрати керамограніт з імітацією деревини з однаковими фактурами але різними поверхнями.

Симетрично розділити простір можна за допомогою використання плиток з однієї колекції але різних кольорів.

Дизайнер Дмитро Реутов створив бузковий інтер'єр у сучасній квартирі. Поєднання відтінків створило одночасно яскравий і розслаблюючий вигляд.

Натхнення для цього проекту черпав з екзотичних барв Ібіци і її фіолетових ночей. Округлі форми без гострих кутів, вікна - панорамні ілюмінатори і багато акцентів занурює у дизайн майбутнього.

Зараз ви читаєте новину «Як стильно зонувати кімнату керамічною плиткою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі