середа, 13 грудня 2017 16:21

В Україні почалася епідемія грипу

В Україні почалася епідемія грипу
Фото: amizon.ua

В Дніпропетровській області зареєстровано перевищення епідемічного рівня захворюваності на грип та ГРВІ.

Про це свідчить інформаційний бюлетень Українського центру з контролю та моніторингу захворювань Міністерства охорони здоров'я України.

"На звітному тижні зареєстровано перевищення епідемічного рівня захворюваності на грип та ГРВІ на 1,4% в Дніпропетровській області", - йдеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Грип атакує: захворюваність росте з блискавичною швидкістю

З 4 по 10 грудня 2017 року летальних випадків від грипу не зафіксовано. Загалом, за цей час на грип та ГРВІ захворіла 193 481 особа, із них 71,7% діти віком до 17 років.

Найнижчий показник захворюваності на грип та ГРВІ зареєстровано в Тернопільській області.

Понад 80% українців ходитимуть хворими на роботу, коли прийдуть 3 небезпечні віруси грипу: "Мічиган", "Гонконг" і "Брісбен". Люди не беруть лікарняний, а приходять на роботу з кашлем або болем у горлі, а кожен 4-й - з температурою.

Така відданість роботі та нехтування власним здоров'ям часто не лише заради грошей, а заради визнання.

"Коли люди приходять застуджені з температурою на роботу, вони очікують якогось винагороди, що їх помітять, похвалять. Можливо, дадуть надбавку до зарплати", - пояснила психолог Ірина Пількевич.

Зараз ви читаєте новину «В Україні почалася епідемія грипу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі