субота, 07 березня 2020 14:15

У МОЗ повідомили, скільки здорових людей серед перевірених на коронавірус

У МОЗ повідомили, скільки здорових людей серед перевірених на коронавірус
Більшість українців із підозрою на коронавірус здорові. Фото: РБК-Україна

16 з 20 відібраних зразків від осіб з підозрою на коронавірус COVID-19 та контактних осіб показали негативний результат під час досліджень.

Позитивних на COVID-19 не виявили, дослідження 4 зразків від контактних осіб тривають, повідомили в МОЗ України.

"У вірусологічній референс лабораторії ЦГЗ станом на 7 березня знаходиться на дослідженні 20 зразків матеріалів, в т. ч. 6 відібраних від осіб із підозрою на COVID-19 та 14 від контактних", - написали в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Єврокомісії чекають сплеску коронавірусу в ЄС

Всього з початку 2020 року до Центру надійшло 37 повідомлень про підозру на COVID-19. Серед них виявили 1 позитивний результат.

Протягом дня 6 березня до Центру надійшло 4 повідомлення про підозри на COVID-19 у Донецькій, Чернівецькій, Тернопільській та Закарпатській областях.

Жительку Чернівців оштрафували за поширення неправдивої інформації про коронавірус. 59-річна жінка брала активну участь в зборах жителів одного з багатоквартирних будинків міста, де розповідала неправдиву інформацію про covid-2019.

Зараз ви читаєте новину «У МОЗ повідомили, скільки здорових людей серед перевірених на коронавірус». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі