неділя, 01 березня 2020 17:40

Україну обступив коронавірус

Україну обступив коронавірус
В Білорусі зафіксували ще один випадок коронавірусу. Фото: "Українська правда".

У жительки Вітебської області, яка повернулася з Італії в Білорусь, виявили фрагмент РНК, який може належати типу коронавірусу 2019 nCoV.

"Міністерство охорони здоров'я інформує про те, що в РНПЦ епідеміології та мікробіології один із тестів, які зробили громадянці, яка живе у Вітебській області, виявив фрагмент РНК, який може належати типу коронавірусу 2019 nCoV", - передає "Інтерфакс-Захід" з посиланням на повідомлення Міністерства охорони здоров'я Білорусі.

"Білоруська громадянка і двоє її колег прибули з Італії. У зв'язку з тим, що вони були нетривалий час у Північній Італії, у них взяли тести та аналізи. Проводять поглиблену лабораторну діагностику. У двох її колег тести негативні", - повідомляє Мінохорони.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Від коронавірусу помер журналіст, який жартував з нього

Усіх госпіталізували до Вітебської обласної клінічної інфекційної лікарні. Стан усіх трьох задовільний, ознак захворювання немає. За даними МОЗ, в установах охорони здоров'я Білорусі з підозрою на коронавірусну інфекцію перебувають троє пацієнтів.

У Кіркленді, штат Вашингтон, зафіксований перший в США випадок смерті від коронавіруса. Представники охорони здоров'я повідомили, що чоловік з передмістя Сіетла, штат Вашингтон, став першим пацієнтом із коронавірусом, який помер у Сполучених Штатах.

Зараз ви читаєте новину «Україну обступив коронавірус». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі