середа, 10 червня 2020 11:54

У ЗСУ зареєстрували нових хворих на коронавірус, у прикордонників — летальний випадок

У ЗСУ зареєстрували нових хворих на коронавірус, у прикордонників — летальний випадок
Серед українських військових зафіксували нові випадки коронавірусу. Фото: pixabay.com

Станом на 10:00 10 червня в Збройних силах України на Covid-19 хворіє 138 осіб.

Як повідомляє командування Медичних сил ВСУ, одужали за час пандемії 154 особи, летальних випадків — 4, на ізоляції (в тому числі самоізоляція) перебувають 598 осіб, кількість військовослужбовців, у яких закінчується ізоляція найближчі 3 доби — 123 особи.

За минулу добу серед військовослужбовців зареєстрували 3 нових випадки захворювання, з них на стаціонарному лікуванні перебуває 1 (військово-медичний клінічний центр Західного регіону).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Які галузі найбільше постраждали під час карантину

На лікуванні вдома під наглядом медичної служби знаходиться 2 особи (Київська область — 1 військовослужбовець та Чернівецька — 1 працівник ЗСУ). Стан здоров'я пацієнтів задовільний, вони отримують необхідне лікування.

На жаль, помер працівник Держприкордонслужби, якому клінічно поставлено діагноз Covid-19. Чоловіка 1956 року народження з двосторонньою пневмонією у тяжкому стані шпиталізували 5 червня. Стан хворого погіршився 6 червня, його під'єднали до апарату штучної вентиляції легень. Через загострення стану та наявність супутніх хронічних захворювань врятувати життя пацієнту не вдалося.

За повідомленням Центру громадського здоров'я, у Волинській та Львівській областях минулої доби зафіксували найбільше заражених коронавірусом.

Зараз ви читаєте новину «У ЗСУ зареєстрували нових хворих на коронавірус, у прикордонників — летальний випадок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі