пʼятниця, 19 червня 2020 15:07

У ЗСУ — нова смерть від коронавірусу

У ЗСУ — нова смерть від коронавірусу
Серед військовослужбовців ВСУ зафіксували п'яту смерть від коронавірусу. Фото: pixabay.com

Станом на 10:00 19 червня, у Збройних силах України на коронавірус хворіють 143 особи, всього за час пандемії одужали 242 особи.

Як повідомляє командування Медичних сил ЗСУ, в ізоляції, в тому числі самоізоляції, перебувають 386 осіб, кількість військовослужбовців, у яких закінчується ізоляція найближчих три доби, — 22 особи.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В армії збільшилася кількість хворих на коронавірус

На жаль, серед військових зафіксовано п'ятий летальний випадок — помер військовослужбовець Збройних сил України зі Львівської області.

Він хворів з 4 червня, проходив лікування у Військово-медичному клінічному центрі Західного регіону міста Львова.

"Хвороба протікала з вираженою симптоматикою, та військовослужбовець мав хронічні супутні захворювання, які потребували лікування вузькопрофільних спеціалістів, тому 10 червня пацієнт був евакуйований до Національного військово-медичного клінічного центру "ГВКГ" у Києві. 18 червня стан здоров'я погіршився, реанімаційною бригадою було розпочато інтенсивну терапію, але настала зупинка серцевої діяльності", — уточнюють у повідомленні.

За минулу добу зареєстровано 11 нових випадків захворювання на гостру респіраторну хворобу Covid-19. Із них у Сарненській центральній районній лікарні перебуває на лікуванні 1 працівник ЗС України. Удома під наглядом медичної служби перебувають 10 осіб (Київська область, Вінницька, Волинська та Львівська області). Стан здоров'я пацієнтів - задовільний, спостерігається легкий перебіг захворювання.

Зараз ви читаєте новину «У ЗСУ — нова смерть від коронавірусу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі