субота, 17 жовтня 2020 16:11

Студенти та інтерни лікуватимуть хворих на ковід під наглядом медиків

Студенти та інтерни лікуватимуть хворих на ковід під наглядом медиків
МОЗ розглядає можливість залучення до боротьби з пандемією лікарів-інтернів і студентів 5-6 курсу навчання. Фото: pexels-gustavo-fring

Якщо виникне гостра нестача медиків, які лікують хворих на коронавірус, до роботи залучать інтернів та студентів старших курсів медичних навчальних закладів. Вони працюватимуть виключно під керівництвом кваліфікованих лікарів.

Про це 17 жовтня на брифінгу заявив міністр охорони здоров'я Максим Степанов.

"Через напружену ситуацію з госпіталізацією хворих на COVID-19 і значне зростання навантаження на медиків МОЗ розглядає можливість залучення до боротьби з пандемією лікарів-інтернів і студентів 5-6 курсу навчання у вищих навчальних медичних закладах. Водночас, брати участь у процесі лікування хворих інтерни та студенти будуть виключно під контролем кваліфікованих лікарів", – повідомив Степанов.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ляшко прокоментував перспективу впровадження жорсткого карантину

Коронавірусна інфекція не залишає без роботи жодного медика. Через це місцева влада Луганщини планує викликати на роботу інтернів та лікарів, які вийшли на пенсію.

Зараз ви читаєте новину «Студенти та інтерни лікуватимуть хворих на ковід під наглядом медиків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі