вівторок, 06 червня 2017 02:24

Що відбиває бажання займатися спортом

Автор: diapazon.kz
  Для росту і відновлення м'язів необхідний певний відпочинок.
Для росту і відновлення м'язів необхідний певний відпочинок.

Бажання займатися спортом можуть відбити елементарні речі, як старий одяг чи занадто інтенсивний темп.

В Cosmopolitan розповіли про 5 найпоширеніших причин.

Обрали неправильний вид спорту

Існує мода на види спорту. Раніше була дуже популярною йога, тепер всі намагаються накачати сталевий прес і "бразильські" сідниці в спортзалі. Але якщо ви будете звертати увагу на фітнес-тренди, а не займатись справді фізичними вправами, тренування дуже швидко вам набриднуть.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 фітнес-вправ, які підготують тіло до літа

Взяли занадто інтенсивний темп

Початківці у спортивних залах вважають, що результат буде ефективнішим і якіснішим, якщо тренуватися якомога більше і частіше. Проте для росту і відновлення м'язів необхідний певний відпочинок. А надмірне навантаження призведе лише до поганого настрою, болі в м'язах і втрати мотивації.

Автор: prozhelezu.ru
  "Самотні" заняття в спортзалі часто викликають нудьгу.
"Самотні" заняття в спортзалі часто викликають нудьгу.

Немає чіткого плану занять

У вас повинен бути певний графік фізичних вправ, адже займатись певними навантаженнями, які залежать від вашого настрою – не дуже хороша звичка. Тренування буде набагато ефективнішим, якщо виробити чіткий план занять і неухильно його дотримуватися.

Не подобається спортивний одяг

Стара футболка, спортивні штани з витягнутими колінами і розбиті кросівки точно не додадуть вам мотивації у заняттях спортом. Якщо ви купите не лише зручну, але й красиву форму, тоді у вас точно з'явиться бажання вигулювати її частіше.

Автор: mirfactov.com
  Тренування буде набагато ефективнішим, якщо виробити чіткий план занять і неухильно його дотримуватися.
Тренування буде набагато ефективнішим, якщо виробити чіткий план занять і неухильно його дотримуватися.

Заняття наодинці

"Самотні" заняття в спортзалі часто викликають нудьгу. Тому краще підключіть із собою до спорту сестру, маму або ж подругу. Так спокуса скасувати тренування без поважної причини стане меншою.

Виглядають молодшими, та, відповідно, живуть більше на 10 років ті люди, які 5 разів на тиждень бігають по пів години. Вплив фізкультури на тривалість життя дослідили вчені з університету Бригама Янга.

Зараз ви читаєте новину «Що відбиває бажання займатися спортом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі