четвер, 02 квітня 2020 14:49

Скільки дітей в Україні хворіють на коронавірус

Скільки дітей в Україні хворіють на коронавірус
Понад пів сотні дітей в Україні хворі на коронавірус. Фото:BBC

57 дітей в Україні хворі на коронавірус.

Загалом госпіталізовано 398 людей, із них 15 перебувають на штучній вентиляції легень, повідомляє Центр громадського здоров'я МОЗ України на сторінці у Facebook.

Найбільше хворих віком від 30 до 60 років – 60,7%.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Коронавірусний максимум: в Іспанії за добу майже тисяча смертей

"Усього зафіксовано 20 летальних випадків від Covid-19 в Україні. Серед померлих 15 жінок і 5 чоловіків. Більшість віком від 50 років. Загалом 13 людей одужали - повторне лабораторне дослідження не виявило вірусу в організмі", - написали у повідомленні.

"Будь-якій особі, яка контактувала із підтвердженим або підозрілим чи ймовірним випадком Covid-19, встановлюється підозра на наявність SARS-CoV-2 і така особа повинна бути протестована. Контактні особи будь-яких нещодавно виявлених ймовірних або підтверджених випадків Covid-19 мають бути встановлені та підлягають моніторингу стану здоров'я", - розповіли у ЦГЗ.

У столиці зафіксували перший летальний випадок від коронавірусної інфекції. За минулу добу в Києві зареєстровано 29 нових випадків. Кількість киян із підтвердженим діагнозом коронавірус - 161. На жаль, один випадок летальний. 70-річна людина померла.

Зараз ви читаєте новину «Скільки дітей в Україні хворіють на коронавірус». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі