пʼятниця, 10 серпня 2018 14:24

Секрети здорового сну або чому важливо спати на правильному матраці

Секрети здорового сну або чому важливо спати на правильному матраці
Під час сну на правильному матраці хребет приймає комфортне положення і всі м'язи спини встигають розслабитися і відновитися. Фото: Кашалот

З хронічною втомою ви на "ти", а про піднесений настрій вранці і зовсім забули? А ви впевнені, що можете назвати свій сон здоровим? Адже звідки взятися силам для продуктивної життєдіяльності протягом дня, якщо за ніч організм не встиг відновитися і накопичити енергію. І справа не тільки в тому, що ви засинаєте в неправильний час, спите мало і в задушливому приміщенні, а вранці змушені прокидатися не стільки за власним бажанням, скільки за велінням будильника. Проблема прихована в поганому матраці, ось він джерело ваших неприємностей.

Чому вам потрібен ортопедичний матрац?

У нього є медичне призначення, у цьому і полягає головна відмінність від звичайних аналогів. Прості матраци підходять людям, у яких хребет здоровий. Але як жартома кажуть самі ж медики - немає повністю здорових людей, є тільки недообстеження. З болем в спині періодично стикається кожен. І це не дивно, адже сон на нерівній поверхні змушує м'язи перебувати в напрузі. Ви тільки уявіть, всі 8 годин сну - час, який лікарі радять виділяти на нічний відпочинок, м'язи змушені продовжувати працювати. Звідси і сон тривожний, і недосипання, і ті ж болі в спині, попереку.

Чим же унікальні ортопедичні матраци? Вони:

• мають стабільну ступінь жорсткості;
• не просідають з часом;
• не утворюють горбів;
• надійно підтримують хребет.

Як наслідок, хребет приймає комфортне положення і за час сну всі м'язи спини встигають розслабитися і відновитися.

Де купити хороший ортопедичний матрац?

І ось ви читаєте цей абзац і розумієте, що бажання придбати ортопедичний матрац міцніє з кожним словом? Не поспішайте оформляти покупку на першому ж сайті, який вам видасть в ТОП Яндекс або Гугл, поки не переконаєтеся в надійності виробника, якості виробів та їх відповідності міжнародним нормам. Адже ваша мета - не просто купити ортопедичний матрац, щоб поставити галочку в списку покупок, а зробити внесок у власне здоров'я.

Так де ж знайти той самий, ідеальний матрац, щоб і високим вимогам відповідав, і в бюджет вписувався? Вибирайте матраци на Matroluxe.ua. Широкий асортимент моделей, якість, підтверджена сертифікатами і позитивними відгуками, безкоштовна доставка, варіанти оплати на вибір (навіть розстрочка є), консультація кваліфікованих фахівців - при співпраці з Матролюкс кожен зможе на власному досвіді переконатися, що таке відмінний сервіс.

Зараз ви читаєте новину «Секрети здорового сну або чому важливо спати на правильному матраці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі