четвер, 07 березня 2019 23:25

Показали блискавичне старіння жінки з рідкісним синдромом
8

Фото: bigpicture.ru

41-річна Тіффані Ведекинд з Колумбуса, штат Огайо, має рідкісне генетичне захворювання, яке вражає одного з 50 мільйонів. У світі є таких 156 людей. Зазвичай людям, яким поставили такий діагноз у перші два роки їх життя, рідко доживають до 12 років. Тіффані - найстаріша серед всіх страждають синдромом Бенджаміна Баттона.

Жінка - носій гена, що викликає синдром "Бенджаміна Баттона", але у жінки симптоми захворювання ніяк не проявляються.

Про це пише Вigpicture.

У Тіффані був брат Чад, який помер від цієї хвороби сім років тому, у віці 39 років. Тепер вся сім'я боїться втратити й її.

У жінки руйнуються зуби, випадає волосся і проблеми з серцем. Вона важить всього 26 кілограмів. Зараз працює директором клінінгової компанії та заснувала невелику свічкову фабрику.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Назвали популярний сніданок, який діє на організм як хімічна зброя

Доктор Кім Мак-Брайд, генетик Національної дитячої лікарні в Колумбусі, називає міс Ведекинд "особливим випадком". Діти із синдромом протягом першого року життя виглядають як звичайні. Але з часом починають проявлятися ознаки раннього старіння - випадання волосся, уповільнення росту і інші симптоми.

Тіффані ще будучи підлітком помітила, що у неї почали випадати зуби і волосся. У молодої жінки з'явилися зморшки і шкіра втратила еластичність.

"Я не вважаю свій випадок феноменом. Я знаю, що я - особлива і не збираюся скаржитися на долю. Я - така, яка є, і живу, як і всі інші", - говорить Тіффані.

Серце потрібно підтримувати в хорошому стані, адже від його здоров'я залежить функціонування всіх інших органів.

На його стан можуть вплинути багато факторів, особливо харчування. Для здоров'я серця є корисні напої.

Зараз ви читаєте новину «Показали блискавичне старіння жінки з рідкісним синдромом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі