неділя, 20 жовтня 2024 21:01

Назвали продукти, які приборкують апетит

Назвали продукти, які приборкують апетит
Для швидкого схуднення підібрали продукти, які придушують апетитФото: foodandmood

Зарубіжні дієтологи перерахували продукти, що допомагають схуднути і приборкати апетит. Прикладом є додавання в раціон оптимальної кількості яєць.

Після тривалого перебування на карантині багато чоловіків і жінок з усього світу шукають способи ефективно і в короткий проміжок часу скинути зайву вагу. Перш за все до змін параметрів фігури привела малорухливість і вживання їжі в нічний час. При цьому виправити стан справ, як зазначили дієтологи, допоможуть певні продукти, яким краще віддавати перевагу під час сніданку або вечері, пише unews24.

Зокрема, яблука мають в складі величезну кількість корисних вітамінів, мінеральних речовин, заліза, кальцію, що дозволяє скорегувати порушений обмін речовин досить швидко. А за рахунок високої кількості харчових волокон і пектину відчуття голоду відступає.

Яйця не гірше справляються з поставленим завданням, секрет швидкого схуднення укладений в жовтку, що містить біотин.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Легка" дієта: як схуднути за тиждень

До продуктів, що допомагають приборкати апетит і схуднути відносяться також солодка картопля, горіхи, особливо мигдаль, страви з вівса, жирна риба, наприклад, лосось.

Також дієтологи порадили в помірних кількостях радувати себе темним шоколадом, який додатково сприяє підвищенню настрою і посиленню мотивації. Що стосується напоїв, то досягти бажаного допоможе натуральна кава.

Багато людей ставлять перед собою мету схуднути та досягти бажаної фізичної форми. Проте втрата ваги може бути складним завданням. Часто люди думають, що пропускання прийому їжі допоможе зменшити кількість спожитих калорій. Проте це негативно впливає на обмін речовин.

Ніколи не треба пропускати сніданок. Він є найважливішим прийомом їжі, оскільки запускає обмін речовин після нічного періоду голоду. Старанно вибирайте страву, яка містить комплексні вуглеводи, білки та здорові жири. Це можуть бути вівсяна каша з ягодами та горіхами, яйця з овочами або цільнозерновий хліб з авокадо.

Зараз ви читаєте новину «Назвали продукти, які приборкують апетит». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі