понеділок, 03 квітня 2017 04:28

Назвали продукти, які заміняють антибіотики

Назвали продукти, які заміняють антибіотики
Хрін, мед, часник, журавлина - найкращі природні антибіотики. Фото: Українці Сьогодні

Найкраще допоможуть подолати весняну застуду три природніх продукти - хрін, часник і журавлина.

Хрін

У корені містяться ензим і гірчична олія. Якщо корінь розтерти, обидві речовини з'єднаються під впливом кисню, в результаті чого утворюється природний антибіотик. Ця сполука успішно бореться з бактеріями носоглотки і порожнини рота.

За допомогою настоянки з 1 ст. ложки тертого хрону і 3 ст. л. меду можна вилікувати трахеїт, бронхіт, хронічний кашель. Цистит можна усунути, якщо ложку тертого хрону залити склянкою окропу і випивати по 200 мл тричі на день, пише "Рідна Херсонщина".

Журавлина

Журавлина має противірусні та антибіотичні властивості, є чудовим антиоксидантом. Морс з журавлини очищає сечовий міхур і сечовивідні протоки від патогенних бактерій. Ягода незамінна при лікуванні простудних недуг.
Для приготування морсу слід змішати 3 частини журавлини і одну - цукру. Залити півлітрою теплої води.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: З'ясували, чому українці відмовляються лікуватися

Часник

Часник знищує бактерії і віруси, знижує тиск і запобігає тромбозам. Ця рослина володіє антиоксидантними властивостями і попереджає онкологічні захворювання. Один зубчик містить більше 400 корисних сполук. Часником лікують дифтерію, виразкову хворобу, туберкульоз та різні глистяні захворювання.

Природній антибіотик також містить малина, мед, ехинацея, базилік, оригано, чебрець, пише "UKRHEALS".

Зараз ви читаєте новину «Назвали продукти, які заміняють антибіотики». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі