середа, 13 червня 2018 11:53

Назвали овоч, який покращує пам'ять

Назвали овоч, який покращує пам'ять
Покращення пам'яті наступає від цибулі Фото: afamily.vn

Цибуля сприяє очищенню клітин головного мозку, що забезпечить краще запам'ятовування. Про це заявили міжнародна група французьких і японськихвчені після проведеного дослідження.

Так передає Zdorovia.

Цибуля допомагає омолодженню головного мозку завдяки вмісту активних сірчаних з'єднань. Завдяки їм мозок очищається від сірчастих речовин, які активізують процес виведення з клітин токсинів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вчені розповіли, як зменшити шкоду від недосипання в будні

Вона захищає організм від мікробів та вірусів, а також сприяє нормалізації емоційного тонусу людини.

Споживаючи протягом дня 150 грамів цибулі організм людини отримує половину добової норми вітамінів А і С, 1/5 частину від норми калію і кальцію, які покращують роботу серця і є важливим елементом для кісткової системи.

Вчені з університету Маврикія дослідили 100 рушників. Вони виявили, що багаторазове використання кухонних рушників загрожує харчовими отруєннями. Дослідження представили на щорічній зустрічі Американського товариства мікробіології в Атланті штату Джорджія.

Сотню рушників для експеременту використовували протягом місяця. З них зібрали бактерії, культивували їх, а потім ідентифікували. Бактерії виявили на рушниках, якими протирали посуд та поверхні, а також витирали руки.

Зараз ви читаєте новину «Назвали овоч, який покращує пам'ять». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі