понеділок, 07 травня 2018 12:00

Назвали 10 продуктів, що згубно впливають на серце

Назвали 10 продуктів, що згубно впливають на серце
Багато цукру містять цукерки, безалкогольні напої і підсолоджені соки. Фото:shraiman.spb.ru

Американські вчені назвали 10 страв, які негативно впливають на серце. Забороненими продуктами стали гамбургери, оброблене м'ясо, ковбасні вироби, випічка, безалкогольні напої та підсолоджені соки.

Насичені жири в поєднанні з вуглеводами можуть вкрай негативно впливати на роботу серця, - пише "Сегодня".

Високий вміст насичених жирів мають оброблене м'ясо та ковбасні вироби. Крім того, в них міститься величезна кількість солі, як і в піці. Крім ковбаси, ймовірність зіткнутися з ними є в печивах і різній випічці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Назвали продукти, які подешевшали з початку травня

Багато цукру містять цукерки, безалкогольні напої і підсолоджені соки. Рекламовані як частина здорової дієти сухі сніданки так само сповнені цукру, як печиво і випічка.

Страви глибокого прожарювання, як-от картопля-фрі, містять в собі трансжири, які утворюються через методи приготування страви. Проблему трансжирів несе в собі і маргарин. Любителі дієтичної газованої води, як правило, гіперкомпенсують і починають споживати більше калорій. Крім того, речовини в складі газованої води роблять людей схильними до ожиріння.

Продукти з вітаміном В12 зміцнють нервову систему та допомагають уникнути пошкоджень мозку. Дефіцит цього вітаміну може призвести до анемії, втоми і депресії.

Зараз ви читаєте новину «Назвали 10 продуктів, що згубно впливають на серце». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі