понеділок, 07 листопада 2016 13:37

Медики світу вимагають заборони паління електричних цигарок в публічних місцях

Медики світу вимагають заборони паління електричних цигарок в публічних місцях
Фото: eliquidukstore.com

Заборонити куріння електричних сигарет на території лікарень, шкіл та неподалік транспорту вимагає Всесвітня організація охорони здоров'я. Про вейпи, як ще називають електронні сигарети, повідомляється у звіті ВООЗ, пише dailymail.

"Нині існує чітке розуміння того, що електронні сигарети не можуть пропагуватися серед молоді та вагітних жінок. Мусять бути чіткі правила, які обмежують їх розповсюдження та вживання", - говорить Вера Луїза де Коста Сільва голова секретаріату конвенції ВООЗ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Електронна сигарета від тютюнової залежності не лікує

Одночасно з медичними установами пропонують заборонити куріння електронних сигарет, так само як і тютюну, у приміщеннях ресторанів та кафетеріїв. Автори медичного звіту наполягають на шкідливості так званого пасивного куріння, що викликає хвороби легень, серцево-судинної системи та смерть плоду у вагітних жінок. Зазначають, що електронні сигарети так само викликають залежність.

Зараз ви читаєте новину «Медики світу вимагають заборони паління електричних цигарок в публічних місцях». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі