четвер, 09 серпня 2018 16:41

Які люди отримують найбільше задоволення від сексу

Які люди отримують найбільше задоволення від сексу
Задоволення від сексу отримують більше пари, схильні до планування Фото: From-ua.com

Запланований секс доставляє найбільше задоволеності. Про це заявили німецькі психологи Рурського університету після проведеного дослідження за участю понад 900 гетеросексуальних пар.

Так пише Independent.

Добровольців питали про якість сексуального життя і характерні для них риси характеру. Виявилося, що максимум від сексу мають любителі планування.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Назвали вік, коли жінки найчастіше набирають вагу

Дисципліновані люди, які схильні до планування і орієнтовані на досягнення успіху, мають найвищі показники рівня задоволеності від сексу. Саме такі пари мають найкращі шанси збудувати міцні і стабільні стосунки.

"Висока сумлінність може бути особливо корисною, коли справа доходить отримання задоволення статевого життя. Такі люди можуть відкласти власні потреби та інтереси, щоб зосередити увагу на вирішенні сексуальної проблеми в контексті довгострокових відносин", - розповідає автор дослідження Джулія Велтен.

А от люди, які перебували у стосунках з партнерами, схильними до спонтанності, значно менше отримували задоволеня від сексуального життя.

Вчені університету Неймегана у Нідерландах назвали ідеальну тривалість відпустки. На їхню думку, найбільш корисні часті, але короткотривалі канікули. У експеременті взяли участь 54 працівники середній вік яких 42 роки.

Вони вирушили на відпочинок від 15 до 34 днів. Робітники розповіли про своє самопочуття перед відпусткою, 3-4 рази під час і 5 разів після неї. Вчених цікавили стан здоров'я, втома, настрій, напруженість і рівень енергії.

Зараз ви читаєте новину «Які люди отримують найбільше задоволення від сексу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі