четвер, 02 серпня 2018 16:25

Учені визначили, скільки днів має тривати ідеальна відпустка

Учені визначили, скільки днів має тривати ідеальна відпустка
Вчені університету Неймегана у Нідерландах назвали ідеальну тривалість відпустки. Фото: worldtours.com.ua

Вчені університету Неймегана у Нідерландах назвали ідеальну тривалість відпустки. На їхню думку, найбільш корисні часті, але короткотривалі канікули.

У експеременті взяли участь 54 працівники середній вік яких 42 роки, пише elle.ua.

Вони вирушили на відпочинок від 15 до 34 днів. Робітники розповіли про своє самопочуття перед відпусткою, 3-4 рази під час і 5 разів після неї. Вчених цікавили стан здоров'я, втома, настрій, напруженість і рівень енергії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 8 зайвих речей у відпустці: що викинути з валізи

Як показав експеримент, показники покращилися до 8 дня відпустки. Незалежно від того, скільки днів відпочивала людина, її бадьорість і настрій поверталися до колишнього рівня протягом першого тижня на роботі.

Жіночий одяг для відпочинку дуже специфічний, тому що до нього набагато вищі вимоги, ніж до повсякденного, святкового або ділового. Багато дівчат віддають перевагу активному відпочинку або екстремальним видам спорту, хтось любить більше туризм, а деякі люблять просто повалятися ліниво на пляжі. Виникає багато питань, що одягнути, що з собою взяти, як вибрати саме той одяг, який підійде під ваш тип відпустки.

Зараз ви читаєте новину «Учені визначили, скільки днів має тривати ідеальна відпустка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі