четвер, 22 червня 2017 15:10

Дівчині замість спотвореного вуха на руці виростили нове
6

Понівечене обличчя: єнот покусав 3-місячну дівчинку
Фото: dailymail.co.uk
Понівечене обличчя: єнот покусав 3-місячну дівчинку
Понівечене обличчя: єнот покусав 3-місячну дівчинку
Понівечене обличчя: єнот покусав 3-місячну дівчинку
Понівечене обличчя: єнот покусав 3-місячну дівчинку

14-річній Шарлотті Понсе, зі штату Мічиган, США, на руці виростили вухо. Свої власне їй у 3-місячному віці відкусив єнот. Також постраждала права щока, губа та частина носа. Домашній єнот напав на дівчинку через запах молока, яке вилилося з пляшечки на щоку.

Про це пише Dailymail.

Після цього батьків Шарлотти позбавили батьківських прав. Її віддали на виховання двоюрідним бабусі і дідусю.

Шарлотта перенесла вже 10 операцій, щоб відновити обличчя. У 2012 році вона отримала новий ніс. При виконанні останньої процедури хірург Конгкріт Чезет виліпив нове вухо за допомогою хряща, взятого з ребер Шарлотти. Його сформував у формі вушної раковини і пересадив їй під шкіру передпліччя. За вісім тижнів на ньому наросли нервові закінчення і кровоносні судини, а також він покрився епідермісом. Покриту шкірою вушну раковину вирізали з руки і пришили на місці правого вуха. Також хірург взяв з її живота жир і накачав його у верхню губу та щоку. Така вони стали повнішими та пропорційними.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 продуктів, з яких небезпечно робити маски для обличчя

Дівчинка довгий час перебувала в депресії. Зараз вона прийшла в себе і завела друзів в школі. Після повернення додому Шарлотта мріє проколоти вуха. Вдома вона вже зібрала більше 50 пар сережок.

"Вона мій герой. Стільки перетерпіла за ці роки. У неї був отвір, де було вухо, але вона добре чує, і тепер у неї буде нормальне вухо, сказав він.Ми просто любимо її. От і все, - сказала Шарон Понсе, бабуся дівчинки. - Ми просто любимо її. От і все".

Зараз ви читаєте новину «Дівчині замість спотвореного вуха на руці виростили нове». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі