середа, 05 червня 2019 12:01

Дитячі суміші Nutrilon 3 та 4 допоможуть забезпечити успішне майбутнє дитини

Дитячі суміші Nutrilon 3 та 4 допоможуть забезпечити успішне майбутнє дитини
Дитячі суміші Nutrilon - рекомендація №1 педіатрів України

Мама прагне подарувати своєму малюку здорове та успішне майбутнє. Важливою частиною цього плану є вибір найкращого харчування для його фізичного та психічного прогресу.

До півроку таким харчуванням є грудне молоко1,2, яке залишається важливою частиною меню дітей до року, а за можливості і довше2. Якщо Ви не можете продовжувати грудне вигодовування малюка, треба підібрати йому оптимальну дитячу суміш.

120 років досвіду європейська компанія Нутриція присвятила створенню якісного дитячого харчування, яке відповідає міжнародним стандартам якості, тож, компанія гарантує його користь та безпеку для дітей.

Результатом багаторічної роботи міжнародної команди з 400 вчених стало створення дитячих сумішей Nutrilon з інноваційним комплексом Pronutra+, компоненти якого забезпечують прогрес дитини.

Запатентований комплекс олігосахаридів (GOS/FOS) допоможе зміцнити імунітет, розвинути корисну мікрофлору, знизити кольки3 та краще засвоювати вітамін D4.

Спеціальний комплекс IQPro містить арахідонову та докозагексаенову ПНЖК. Ці речовини потрібні для розвитку нервової системи, головного мозку та інтелекту, а також сітківки ока5.

Оптимальний набір з 27-ми вітамінів та мікроелементів допоможе дітям отримати вітаміни D, А, С, вітаміни групи В, кальцій, йод, залізо, тощо, корисні речовини6.

Унікальний склад та висока якість зробили дитячі суміші Nutrilon рекомендацією №1 педіатрів України7.

Найкраще, що Ви можете дати дитині – це міцне здоров'я та успішне майбутнє. Молочні суміші Nutrilon 3 та 48 допоможуть Вам забезпечити прогрес малюка з дитинства, і його усмішка стане Вам подякою за любов.

1. Результати сучасного дослідження та обґрунтування прикладного меню на 7 днів для здорових дітей віком від 1 до 3 років : метод. рекоменд. / [О.Г. Шадрін, С.Л. Няньковський, Д.О. Добрянський та ін.] — К.: ТОВ "ЛЮДИ В БІЛОМУ", 2013. — 24 с.
2. Наказ Міністерства охорони здоров'я України №149 "Про затвердження Клінічного протоколу медичного догляду за здоровою дитиною віком до 3 років" від 20.03.2008 р.
3. Moro G, Minoli I, Mosca M, Fanaro S, Jelinek J, Stahl B, Boehm G. Dosage-related bifidogenic effects of galacto- and fructo-oligosaccharides in formula-fed term infants. Journal of Pediatric Gastroenterology and Nutrition 2002;34:291-5.
4. Няньковський С.Л. "Вплив пребіотичного комплексу олігосахаридів (GOS/FOS 9:1, 0,8г/100мл) на стан здоров'я немовлят". Здоровье ребенка 5(20)2009.
5. Добрянський Д.О. Роль доволанцюгових поліненасичених жирних кислот у харчуванні немовлят. Здоровье ребенка 4(64)2015.
6. Наказ Міністерства здоров'я України №1073 "Про затвердження Норм фізіологічних потреб населення України в основних харчових речовинах і енергії" від 03.09.2017р.
7. Согласно рекомендациям педиатров Украины, по данным независимого исследования компании ООО "Тейлор Нельсон Софрез Украина", июль 2016г., в двадцати трех городах Украины.
8. Перед началом кормления проконсультируйтесь с врачом-педиатром
Зараз ви читаєте новину «Дитячі суміші Nutrilon 3 та 4 допоможуть забезпечити успішне майбутнє дитини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі