пʼятниця, 20 березня 2020 14:56

Депутат фракції "Голос" зробив тест на коронавірус

Депутат фракції "Голос" зробив тест на коронавірус
Депутат уточнив, що результат тесту матиме через 4-5 днів. Фото: Укрінформ

Народний депутат від фракції "Голос" Ярослав Юрчишин перебуває на самоізоляції після контакту з хворим на Covid-19 членом депутатської групи "Довіра" Сергієм Шаховим.

Юрчишин зробив тест на коронавірус і повідомив про це на сторінці у Facebook.

"За рекомендаціями сімейного лікаря, а точніше, реєстратури, Ольги Стефанишиної з "Голосу" та Олександра Лінчевського з команди Уляни Супрун, з'їздив і здав ПЛР-тест до амбулаторії Верховної Ради України. Там тестів дуже мало, тому роблять лише тим у кого симптоми або хто був у контакті. Це той тест, який дає гарантованіші результати, а не експрес-тест, який фіксує вірус лише в активній фазі", - зазначив Ярослав Юрчишин.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дружина нардепа Шахова заразилася коронавірусом

Депутат уточнив, що результат тесту матиме через 4-5 днів.

"ПЛР-тестів в Україні дуже мало, тому рекомендую своїм колегам які почуваються здоровими та не були в контакті з Шаховим, не зловживати, а просто самоізолюватися. Бо дуже важливо виявляти саме носіїв, а не витрачати тести даремно", - написав Юрчишин.

Він також подякував керівництву ВР за організацію тестування і закликав без нагальної потреби не збирати депутатів.

Усі, хто контактував з інфікованим коронавірусом нардепом Сергієм Шаховим, пройдуть швидкі тести. Про це повідомив президент Володимир Зеленський у відеозверненні до українців.

Зараз ви читаєте новину «Депутат фракції "Голос" зробив тест на коронавірус». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі