пʼятниця, 08 лютого 2019 17:10

Через грип померла ще одна дитина

Автор: nebolet.com.ua
 

В Івано-Франківську від грипу померла 14-річна дівчинка. Про це повідомила обласний спеціаліст з педіатрії Лариса Підвербецька.

Дитина поступила в Івано-Франківську обласну інфекційну лікарню з ускладненим грипом ще 3 лютого. Наступного дня дівчинка померла.

Через смерть дитини наразі ведеться службове розслідування.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Україна випередила Європу за кількістю хворих на кір

На Прикарпатті з початку року на грип та ГРВІ захворіли 12 тисяч осіб. Серед них понад 8 тисяч дітей до 17 років. Наразі через захворювання госпіталізовано понад 200 осіб, четверо з них перебувають у реанімації.

Медики радять хворим не займатися самолікуванням, а радитися з терапевтом, сімейним лікарем та вакцинуватися. Протипоказань вакцини не мають. Можна вакцинуватися вагітним жінкам та онкохворим. А також дітям від 3 місяців.

Автор: 24tv.ua
 
В Україні заборонили реалізацію, зберігання та застосування лікарського засобу "Аскоріл" серії 05181756.

Його застосовують для симптоматичнного лікування продуктивного кашлю, що пов'язаний з бронхоспазмом, повідомляє Державна служба України з лікарських засобів та контролю за наркотиками.
Зараз ви читаєте новину «Через грип померла ще одна дитина». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі