середа, 18 серпня 2021 16:00

Це має знати кожен: які сексуальні фантазії у чоловіків і жінок

Це має знати кожен: які сексуальні фантазії у чоловіків і жінок
Жінки люблять грубий секс. Фото: nainen.com

У жінок і чоловіків різні сексуальні фантазії. Для повної гармонії парам про них варто знати. Їх назвали науковці американського інституту ім. Кінсі.

Про це пише Men's Health.

Опитали 4175 людей у віці 18-87 років на предмет їхніх сексуальних фантазій. В анкеті було 369 питань про сексуальний досвід і те, про кого вони фантазують. 90% респондентів зізналися, що фантазували про свого нинішнього партнера ще до того, як почалися стосунки.

Є шість основних тем фантазій. Три найпоширеніші – це секс з безліччю партнерів, владний або грубий секс, а також секс, пов'язаний з новизною і розмаїтістю.

Менш поширені теми забороненого сексу - фетишизм, фантазії про іншого партнера, "еротична гнучкість". Це стосується гомоеротики та відмови від гендерних ролей.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Коли жінки найбільше хочуть сексу

Чоловіки фантазують про колишніх частіше, ніж жінки: 88% проти 61% відповідно. Також вони частіше за жінок представляли у своїх фантазіях порнозірок .

Для жінки в середньому достатньо, щоб секс тривав 10 хв. Нове дослідження виявило, що ідеальний секс таки триває від 15 до 20 хв.

Експериментували з тривалістю сексу не вперше. 2008 року проводили аналогічне опитування, і тоді оптимальною тривалістю сексу жінки визнали 13 хв.

Зараз ви читаєте новину «Це має знати кожен: які сексуальні фантазії у чоловіків і жінок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі