вівторок, 27 листопада 2018 05:28

Які напої найгірше впливають на здоров'я

Які напої найгірше впливають на здоров'я
Багато цукру шкодить здоров'ю

Найбільше шкодять здоров'ю концентровані соки, смузі у пляшках, вода зі смаком фруктів, горіхове молоко з підсолоджувачами, кава з сиропами та дієтичні газовані напої.
Вченими доведено, що люди люблять додавати до кави сиропи, вважаючи їх частиною здорового харчування. Існує два види сиропів: десертні – що завдають шкоди організмові та натуральні. Кав'ярні використовують десертні. Замінити шкідливі сиропи можна корицею або екстрактом ванілі.
Якщо пити багато дієтичної води, можна набрати більше калорій ніж зі звичайною. Підсолоджувачі, які використовуються для приготування дієтичної газованої води, можуть зіпсувати смакові рецептори. Тому з часом людина перестає відчувати солодкість фруктів і смак овочів, говорить expres.online.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Штучний інтелект передбачає хвороби

У воді зі смаком фруктів містяться барвники, концерванти та цукор, що не дає ніякої користі. Натомість можна додавати свіжі фрукти чи пити воду.

Відповідно до документів Всесвітньої організації охорони здоров'я, щоденна рекомендована норма споживання цукру становить 25 грам.

Зараз ви читаєте новину «Які напої найгірше впливають на здоров'я». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі