четвер, 10 грудня 2009 19:08

Віктор Гаврилюк піднімає лежачих хворих за два сеанси

  Віктор Гаврилюк  упевнений, що 95 відсотків діагнозів — помилка
Віктор Гаврилюк упевнений, що 95 відсотків діагнозів — помилка

48-річній Ларисі Яхнович із Рівненщини поставили страшний діагноз — рак шлунка четвертого ступеня.

— Почалося з того, що я страшенно схудла, хоча нічого не боліло. Через це вирішила поїхати до Києва на обстеження. Спочатку в мене нічого не виявили. Після повторних досліджень сказали, що хвора на рак шлунка. Мене розрізали й зашили, так нічого не зробивши. Сказали, що  мені залишилося жити максимум рік, — розповідає.

Жінка була у відчаї. Випадково дізналася про Віктора Гаврилюка — реабілітолога, академіка, натуропата, який вилікував її знайому. Спершу не повірила. А її чоловік Олег вирішив спробувати — поїхав до Віктора Михайловича.

— Він почав спілкуватися зі мною по телефону. Ніби оглядав мій організм. Було відчуття, що чиясь рука сантиметр за сантиметром промацує мої внутрішні органи, — говорить Лариса. — Я впала в стан, подібний до трансу, і просиділа так хвилин 40. Потім пройшла два сеанси, Віктор Михайлович сказав, що жодної пухлини немає. Невідомо звідки дізнався, що 1990-го я перенесла операцію на печінці, а також поставив діагноз — виразка шлунка.

— Це жовч пролилася у її шлунок. Якби не операція, підняв би Ларису за три дні. А так знадобилося трохи більше часу, — розказує Віктор Гаврилюк.

Після сеансів він дав пацієнтці свій майстер-диск, воду і бальзам. За цим диском тепер займається не лише Лариса, а й чоловік із сином Сергієм. В останього за три тижні щоденних занять вирівнявся хребет, зі спини зник вугровий висип, припинилися головні болі.

— Рак — це те, за чим ховається безсилля медицини. Цей діагноз є хибним у більшості випадків. Якщо захворювання не лікується, навіщо тоді лікар? — обурюється Віктор Михайлович. Він вважає, що невиліковних хвороб немає. Інша річ — панічний страх перед невідомим, тобто недугою. І лікарі підтверджують цю думку.

— Треба вчитися бути здоровим. Будь-хто володіє цим методом від народження, але просто забув. Кожну клітинку людського організму можна примусити працювати, відродити її пам"ять. Тоді організм  повертається до тієї первозданної форми, коли був іще здоровим. Якщо органи не атрофувалися, людина відновлюється за два-три сеанси, — пояснює Віктор Гаврилюк.

Він упевнений, що 95% діагнозів лікарів — помилка.

Усіх охочих детальніше дізнатися про систему зцілення академіка В. М. Гаврилюка запрошуємо на зустріч із лікарем у Києві, у будинку культури "Росток", що на вул. Гарматна, 26/2, на 16.00. Цього року тільки один день — 19 грудня. Не втратьте свій шанс — приходьте на зустріч.

Довідки за тел. 0(67) 403 21 90, Євген.

Зараз ви читаєте новину «Віктор Гаврилюк піднімає лежачих хворих за два сеанси». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі