понеділок, 05 березня 2018 07:15

Підтримки потребує нервова система

МЕДИЧНИЙ ГОРОСКОП НА БЕРЕЗЕНЬ

1–2 Місяць уповні. Важкий час для гіпертоніків. Уникайте стресів. Контролюйте показники артеріального тиску. Не допускайте загострення виразки шлунка. Відмовтеся від гострих страв. Не зловживайте алкоголем.

3–5 Загострюються хвороби нирок і сечового міхура. Операції на них варто відкласти. Не слід робити пірсинг чи проколювати вуха. На місцях пошкодження шкіри з'являться грубі рубці. Важко проходитимуть критичні дні в жінок.

6–7 Зростає кількість захворювань, що передаються статевим шляхом. Не допускайте випадкових статевих зв'язків. Не можна робити абортів. Приділіть більше уваги особистій гігієні. Влаштуйте велике прибирання в домі. Добре провітрюйте при­міщення.

8–9 Проблемна шкіра потребуватиме уваги. Не застосовуйте нові косметичні препарати. Можлива алергія. Більше часу проводьте на свіжому повітрі.

10–12 Підтримки потребує нервова система. Складно стримувати емоції. Можуть непокоїти тривожні сни. Шукайте спосіб розслабитися та підтримати внутрішню рівновагу. Раніше лягайте спати.

13–15 Непокоїтимуть варикозне розширення вен і тромбофлебіт. Небезпечно робити операції на кровоносних судинах. Наркоз у ці дні переноситимете важко. Відкладіть початок нового курсу ін'єкцій.

16–17 Молодик. Утома наставатиме швидко. Уповільнюється реакція на зовнішні подразники. Будьте обережні за кермом. Не допускайте зневоднення. Пийте воду між прийомами їжі. Будуть ефективні процедури для зниження ваги.

18–19 Судини вразливі й ламкі. Підвищується внутрішньочерепний тиск. Фізичне перевантаження може спровокувати внутрішні крововиливи. Частіше турбуватимуть мігрені. Зростає чутливість до змін погоди.

20–21 Уникайте холодних напоїв. Бережіть горло, коли доводиться багато спілкуватися. Можна втратити голос. Відкладіть операції на щитоподібній залозі й носоглотці. Час розпочинати лікування репродуктивних органів.

22–23 Збільшується кількість застуд. Потурбуйтеся про зміцнення імунітету. Будьте обачні під час тренувань. Погіршується еластичність тканин. Можливі пошкодження суглобів. Не піднімайте важкі речі.

24–26 Подбайте про зір. Підбирайте окуляри. Робіть загально­зміцнюючі процедури. Корисно в ці дні відвідати сауну. Розпочинайте заняття спортом. Більше рухайтеся. Не засиджуйтеся перед монітором.

27–28 Слідкуйте за поставою. Обирайте зручне положення для спини під час роботи та сну. Запишіться до мануального терапевта. Відвідати стоматолога теж краще в ці дні. Харчуйтеся повноцінно.

29–30 Їжте тільки свіжі продукти. Не купуйте пиріжки на вулиці. Остерігайтеся харчових отруєнь. Виникатимуть проблеми з обміном речовин. Не провокуйте запорів. Видалення мозолів і родимок бажано відкласти.

31 Місяць уповні. Дотримуйтеся помірності в усьому. Намагайтеся менше їсти й більше пити. Перед сном приймайте ванну. Слідкуйте за коливаннями артеріального тиску. Період підвищеної аварійної небезпеки. Поранення спричинить сильну кровотечу.

Зараз ви читаєте новину «Підтримки потребує нервова система». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі