понеділок, 10 вересня 2018 05:31

Псоріаз можна й потрібно тримати в шорах

  Тетяна Павлівна Радіонова пропонує ефективні засоби від різних недуг
Тетяна Павлівна Радіонова пропонує ефективні засоби від різних недуг

— Чоловік хворів на псоріаз 25 років. Стояв на обліку в лікарні. Капалися, кололися — результату особливого не було, — каже 60-річна Ніна Кріль із міста Бар на Вінниччині.

— А допомогли натуральні трав'яні засоби травниці Тетяни Павлівни Радіонової, — продовжує Ніна Іванівна. — Вони — просто бомба. За місяць усе минуло. Шкода, що раніше про неї не знали. Тепер знайомим, які страждають на псоріаз, рекоменду­ємо звертатися до Тетяни Павлівни.

— Псоріаз, особливо помірна й важка форми, часто супроводжується супутніми хворобами, — розповідає травниця Тетяна Павлівна Радіонова. — Серед них — підвищений ризик ішемічної хвороби серця, інсульту, гіпертонії, діа­бету, артриту. Як і за інших важких хвороб, люди з псоріазом схильні до депресії. Ускладнення можуть призвести до інвалідності.

На псоріаз хворіють роками. Причиною можуть бути гени — спадковість. Чергуються періоди поліпшення й загострення хвороби. Здавна вважали, що остаточно позбавитися псоріазу неможливо. Є думка, що люди з псоріазом живуть на 23 роки менше, ніж здорові. Уже на ранній стадії хвороба запускає смертельні процеси в організмі. Вони можуть перерости у що завгодно — від гангрени до ракових пухлин.

Псоріаз невиліковний. Проте боротися з ним треба, щоб не з'являлися нові симптоми. Можна домогтися полегшення хвороби. Спад може тривати місяць, рік, десятиліття — й ви відчуватимете себе здоровим. Певною мірою це залежить від вашого способу життя.

Рекомендую мій натуральний трав'яний комплекс від псоріазу. До нього входять препарати для зовнішнього застосування — крем і "жива водичка". А для прийому всередину — збір цілющих трав і коренів, що не дають псоріазу підживлюватися зсередини. В основі мого комплексу — лише натуральні рослинні компоненти. Крем — це комбінація цілющої трави і коренів. Пом'якшує та очищає шкіру. "Жива водичка" ефективно доглядає як антисептик за ураженими ділянками шкіри. А збір із понад 20 трав і коренів відновлює клітини печінки, знімає запалення підшлункової, усуває дисбактеріоз. Також заспокоює нерви, зміцнює імунітет. Ці засоби — натуральні, без побічних дій і шкоди для організму, без звикання. Якщо виконуватимете всі рекомендації, отримаєте чудовий результат.

Тетяна Павлівна Радіонова пропонує ефективні засоби від різних недуг. Готує їх за старовинними рецептами сімейної династії травників. Усі рецепти перевірені понад століттям застосування. Ці засоби натуральні, не містять гормонів і антибіотиків, не є синтетичними лікарськими препаратами. Вони нешкідливі й дають відмінний оздоровчий результат.

Звернутися до Тетяни Павлівни Радіонової по допомогу й замовити можна за тел.: 0(57) 376 32 32, 0(97) 925 73 97, 0(66) 044 08 98

www.travnik.kharkov.ua

Зараз ви читаєте новину «Псоріаз можна й потрібно тримати в шорах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі